Видео монтажер

За компанијата: БД Група е маркетинг агенција, тим составен од креативни и уметнички експерти, медиумски планери, оддели за производство и организирање, туку и од високо квалификувани аналитичари, финансиски менаџери... повеќе за компанијата »

БД Група има потреба од видео монтажер.

Потребни квалификации:

  • Најмалку две години искуство
  • Познавање на Adobe Premiere, After Effects и Davinci Resolve.

Личен профил:

  • Одговорност и способност за организација
  • Енергичност и трудољубивост
  • Прецизност и точност, работа со рокови
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок
  • Професионален однос
  • Позитивен став

Вашата Професионална Биографија  можете да ја доставите на следната e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака „Видео Монтажер”.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »