МОНТАЖЕР НА АВТО ОПРЕМА

 • Објавен пред 7 месеци
 • Еуростил
 • Активен до 07.03.2020
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Еуростил е компанија која работи повеќе од 30 години на македонскиот пазар. Првенствено ориентирани сме за изработка на авто навлаки за сите видови возила. Исто така работиме со најпознатите светски фирми од делот на кровни носачи, кровни куфери и цела палета на авто аксесоари. За подетален увид во нашето работење посетете ја нашата веб страна -- http://euro-stil.mk/index.php?route=common/home .

Еуростил има потреба од монтер на авто опрема.

Потребни квалификации:

 • Возачка Б категорија.
 • Познавање на занаетчиски работи, работење со прирачен алат.
 • Искуство од работа со возила (се смета како предност).
 • Средно или основно образование.
 • Пријавување на 8 часа.
 • Солидна плата.
 • Динамична и интересна работа.

Вашето CV пратете го на vrabotuvanje@euro-stil.mk 

или контактирајте не на телефонскиот брoj: 070/ 225-172,   070/ 250-731

КЛИКНИ