Хигиеничар во ПЗУ Систина Офталмологија Скопје

За компанијата: “Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето... повеќе за компанијата »

“Систина Офталмологија“ е најголемата и најмодерна приватна болница во регионот и е пример за успешна приказна во здравствениот сектор со медицински услуги според најсовремените протоколи во лекувањето на пациентите. Врвниот медицински тим користејќи современи методи и техники им стои на располагање на пациентите 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Поради проширување на својот тим, „Систина Офталмологија“ објавува оглас за вработување:

ХИГИЕНИЧАР

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност
  • Познавање на англиски и албански јазик ќе се смета за предност

Личен профил:

- Организираност и одговорност
- Одлични комуникациски вештини
- Професионалионален и љубезен однос кон пациентите
- Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, испратете Ваша кратка биографија (CV) со Ваша слика, на следната email адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со задолжителна назнака „За оглас за хигиеничар“ – за местото за кое аплицирате за работа.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!