Менаџер за продажба

Поради  потребите  за продажба и презентација на сопствените услуги, Фас-Вас Васко ДООЕЛ, објавува оглас за следното работно место:

 

Менаџер за продажба

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование,
 • Минимум 2 години претходно работно искуство во продажба,
 • Активно користење на MS Office програмот,
 • Одлично познавање на англиски јазик,
 • Амбициозност, проактивен пристап кон работата, самостојност, одговорност.

 

Одговорности и задачи:

 • Презентација и директна продажба на услугите и производите на компанијата,
 • Унапредување и одржување на деловната соработка со постоечките клиенти,
 • Следење на продажбата и превземање  на активности за зголемување на продажбата,
 • Истражување на пазарот, развој на стратегии и проактивни активности за подобрување на работењето на компанијата,
 • Анализирање на добиените информации од клиентите и предлагање на најсоодветна понуда за компанијата,
 • Работа на терен.

 

Способности и професионални вештини:

 • Одлични комуникациски и преговарачки вештини,
 • Ориентираност кон клиенти,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамични, самоиницијативни, креативни и насочени кон резултати,
 • Способни за работа под притисок и кратки рокови,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Поседување возачка дозвола Б категорија - Активен возач.

 

Работната позиција е за територијата на Р. Македонија. Доколку ги исполнувате горенаведените услови, Ве молиме испртете го Вашето  CV преку копчето „Аплицирај“ или на маил: fas_vas@on.net.mk

Само кандидатите кои ги исполнуваат наведените услови ќе бидат повикани на интервју.
Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост

КЛИКНИ