Се бара продавачка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Ан-Дар компани
  • Активен до 02.06.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Трафика има потреба од продавачки плата 11000

Телефон за контакт - 070 828 810

КЛИКНИ