Аквизитер / Aгент за продажба на терен

Нашата компанија ТЕЛЕДИРЕКТ е партнер на Mtel во теренска продажба и  монтажа на телекомуникациски услуги. Во моментот ни е потребно засилување во нашиот тим!

 

АКВИЗИТЕР / АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ТЕРЕН

Горди сме на:

  • Нашите ведри и оптимистични вработени
  • Помошта што ја пружаме на корисниците да изберат најсоодветни пакети за нивните потреби
  • Најквалитетна услуга на пазарот

Доколку:

  • Си комуникативен и продажбата ти е предизвик
  • Ентузијаст си и уживаш во слободата која ја нуди теренското работење
  • Сакаш да си ги предизвикуваш и поместуваш своите граници

Тогаш ти нудиме:

  • Работа со тим на фантастични луѓе
  • Можност да учиш и напредуваш
  • Полно работно време
  • Основна плата + бонуси

Те покануваме да ни се претставиш со испраќање на твоето CV на е-маил адреса [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »