Радиолошки технолог

  • Објавен пред 7 месеци
  • PZU Maestro dent
  • Активен до 30.03.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Битола

Имаме потреба од еден дипломиран радиолошки технолог за земена на вработена за одреден временски период.

КЛИКНИ