ФАРМАЦЕВТ / ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР

 • Објавен пред 7 месеци
 • ПЗУ Аптека Макмедика
 • Активен до 07.07.2020
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ПЗУ Аптека Макмедика:

Фармацевт за работа во аптека

Аптека Макмедика во Скопје има потреба од дипломиран Фармацевт или Фармацевтски техничар со претходно работно искуство за работа во аптека.

Аптеката се наоѓа во Порта Влае

Потребни квалификации и карактеристики:

 • положен стручен испит
 • стручност
 • комуникациски вештини
 • организираност и самоиницијативност

Што нудиме:

 • можност за зголемување на платата во зависност од постигнатите резултати
 • можност за надоградба
 • работа во смени

Доколку сте заинтересирани, а воедно го поседувате потребното образование, квалификации за успешно извршување на работните задачи, испратете ја вашата кратка биографија на email: [email protected] со ознака: Оглас за работа. Само кандидатите кои ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.