Хигиеничарка/Собарка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Elsa Hotel
  • Активен до 11.09.2019
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Елса Хотел во Центар - Скопје бара хигиеничарка/собарка за работа. Ве молиме доколку сте во можност, испратете ни го вашето Резиме (CV) на elsahotel_skopje@yahoo.com или јавете ни се на 070 350 007 да договориме интервју.

Работните обврски се:

- Чистење и одржување на хотелски соби.

- Чистење и одржување на сите внатрешни и надворешни простории на хотелот.

- Перење, пеглање и сортирање на постелини.

Потебни квалификации:

- Одговорност

- Педантност

- Професионалност во спроведување на секојдневните обврски

КЛИКНИ