Стоматолошка сестра

  • Објавен пред 3 месеци
  • Ин Дент Фемили Дентал
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се вработува стоматолошка сестра, на неопределено работно време, со положен државен испит, предност ќе имаат кандидатите со работно искуство.

КЛИКНИ