Оператор во погон за производство на мебел

За компанијата: „Мебел Ацевски“ е македонска фирма, со визија да го подобри квалитетот на просториите за живеење, канцелариските и јавни простории. Секој производ е резултат на долг процес на проектирање, со цел да се... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Мебел Ацевски
  • Активен до 20.06.2024
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Веб: mebelacevski.com

Фирмата „Мебел Ацевски“ има потреба од:

  • Оператори во погон за производство на мебел со работно искуство. 

Пријавете се на 076 422 580 или на [најави се за да го видиш е-маилот]  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »