Дистрибутер и магацински работник

  • Објавен пред 4 недели
  • Дијамант93
  • Активен до 27.03.2020
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Компанијата ДИЈАМАНТ93 вработува 

  • Дистрибутер со Б категорија

и

  • Магацински работник за спремање роба по нарачки

Сите заентересирани може да пратат  CV  на емаил   angelina@dijamant93.com.mk

Потребно е да наведат за која позиција се заентересирани.

 

КЛИКНИ