Раководител на технички сектор

 • Објавен на 4.2019
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 28.04.2019
 • Позиција: Електро/машински техничар
 • Локација: Прилеп

(преземи го огласот во Word)

РАКОВОДИТЕЛ НА ТЕХНИЧКИ СЕКТОР

 

 •  Објавен на:13.04.2019
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 28.04.2019
 •  Индустрија: Текстилна
 •  Позиција: Раководител на технички сектор
 •  Локација: Прилеп

Компанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба од:

 

Раководител на технички сектор

 

Kвaлификации:

 • Високо образование - Машински или Елекро факултет ;
 • Познавање на англиски јазик (пишување и комуникација);
 • Познавање на Excel;
 • Стручно доусовршување, посета на саеми, конференции и семинари;
 • Возачка дозвола B категорија

 

Опис на работни задачи:

 • Одговорност за одржување на машинскиот парк во погонот;
 • Организација и координација на технички сектор  во однос на тековните    проекти;
 • Водење евиденција за извршените интервенции ;
 • Изработка на техничка документација, упатства за работа;
 • Набавка на  резервни делови;
 • Дневно надгледување на машинскиот парк и на системот за вентилација, греење и ладење.

 

Работно искуство: Кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

 

Други квалификации:

Поседување на лидерски способности, ефикасна комуникација, принципиелност, тимски дух,  желба за патување и спремност за долгорочна соработка.

 

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил: hr@triteks.com со назнака за Раководител на технички сектор.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

КЛИКНИ