Касиерка за во Казино - Дебар

 • Објавен пред 2 недели
 • Casino Star
 • Активен до 15.09.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Дебар

Активни огласи од Casino Star:

Оператори - Струга - Оператори - Охрид

КАЗИНО СТАР - ДЕБАР-  ВРАБОТУВА КАСИЕРКА.
Барате интересна и перспективна работа? Бидете и вие дел од нашиот успешен тим во Казино Стар!
Казино Стар Дебар има потреба од касиерка во Дебар.

 • Работа со млад, креативен и амбициозен тим.
 • Брза и динамична работа.
 • Отворен и чесен однос, добри меѓучовечки односи и пријателска средина. 
 • Искуство не е потребно, бидејки е обезбедена обука во рок од 7 дена.

Почетна плата 22.000 денари + законско плаќање на ноќната смена + БОНУСИ !!!
Потребни квалификации:

 • Подготвеност за работа во 3 смени
 • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност
 • Претходно работно искуство во казино ќе се смета за предност

Личен Профил:

 • Љубезност, комуникативност, позитивност, лојалност, флексибилност и посветеност кон работните задачи ќе се смета за голема предност.

Испратете CV на:

[email protected]