АГЕНТ ЗА ДИРЕКТНА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 6 месеци
 • Аква Бренд ДОО
 • Активен до 18.01.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Аква Бренд е фирма која се занимава со промовирање и продажба на домашни системи за пречистување на вода за пиење.

Заради зголемена побарувачка и захтеви на потрошувачи, потребни ни се сериозни луѓе, што си активно барат работа, сакат да работат и сакат да заработуват.

За домашни презентации во Скопје и околината..    

Потребни квалификации:

 • со претходно искуство во директна продажба, во фирми како Кирби, Цептер, Вулмарк, Осигурување....
 • Со сопствено возило - предност

Возраст и пол не е битна.

Обезбедена стручна обука за презентирање на продукти и продажба.

Личен профил:

 • одлични комуникациски и презентерски вештини,
 • организираност,
 • одговорност,
 • работа во тим и способност за самостојна работа

Фиксна плата 15 000 + процент од продажбите+ бонуси.....

Работно време од 16:00 - 21:00 сат, сабота од 10:00-15:00 сат

Апликација на маил: akvabrend@yahoo.com

КЛИКНИ