КООРДИНАТОР НА ФАБРИКА (ОПШТИ РАБОТИ)

За компанијата: „Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со... повеќе за компанијата »

КООРДИНАТОР НА ФАБРИКА (ОПШТИ РАБОТИ)

 

 Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови: 

 • BCC- Maшински факултет
 • Претходно слично работно искуство
 • Познавање на англиски јазик (комуникациско ниво)

 

Одговорности и работни задачи:

 • Дејствува како овластено лице за безбедност и здравје при работа.
 • Во соработка со Менаџерот на општи работи, ги координира активностите за непречена работа на целиот објект, во врска со:
 • Безбедност при работа
 • Заштита од пожар
 • Обезбедување
 • Одржување на зграда, активности поврзани со тестирања и инспекции
 • Активности за управување со отпад

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини, способности и лични особини:

 • Вреден работник постојано подготвен да учи нови вештини
 • Само-мотивиран тимски работник кој работи на своја иницијатива.
 • Разбирање и посветеност за професионално извршување на работните обврски

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »