СИНЦЕРИТАС АД Скопје

ЕМБС: 7244991
Индустрија: Трговија
Адреса: Антон Панов бр.11 Скопје - Центар
Град: Скопје
Телефон: 023166200
Веб: sinceritas.eu
Facebook: sinceritaseu
Основана во 2017
„Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со највисоките домашни и европски стандарди во фармацевтската индустрија (ISO, GACP, GMP) со цел производство на сув цвет и на масло од канабис со висока чистота и различни концентрации на CBD и THC.

Нашиот тим се состои од талентирани луѓе кои имаат желба за напредок и постојано усовршување. Тоа значи дека бараме талентирани, одлучни луѓе кои се истакнуваат во своето поле на работење и би сакале да ни се придружат со полно работно време во нашето седиште во Скопје, или пак, во лабораториските и производствени капацитети во Росоман.

Доколку сте заинтересирани да се придружите на #TeamSinceritas, Ве молиме посетете ја нашата веб страна со моментално отворените позиции: sinceritas.eu/careers

Ве очекуваме!барај огласи за вработување » барај останати огласи »