Асистент во производство

За компанијата: „Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со... повеќе за компанијата »

Асистент во производство

 

Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови: 

 • Cредно образование од областа на фармација, хемија и сл
 • Пожелно е работно искустви минимум 2 години, но не е неопходно
 • Пожелно е кандидатот да биде од близина на Кавадарци/Росоман/Неготино
 • Познавање од англиски јазик и Microsoft office пакетот.

Одговорности и работни задачи:

 • Одговорен за процес на производство на соодветна машина според налог за работа и процес за производство
 • Се придружува до GMP или тековните добри производствени практики, стандардни оперативни постапки и протоколите за производство за добивање квалитетен, ефикасен и безбеден производ како и  за одржување на безбедна и чиста работна околина
 • Одговорен за контрола на чистотата на опремата и работниот простор пред почеток на производство и евиденција на истото, како и контрола на исправноста на опремата
 • Одговорен за евиденција на производство во протоколи и записи за работа во тек на целиот процес, Ги документира сите активности во производство во содветни дневници, протоколи, извештаи и бази на податоци
 • Правилно и безбедно означување и сместување на произведената количина во тек на работната смена

 

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини, способности и лични особини:

 • Организираност и ефикасност; 
 • Способност за тимска работа;
 • Способност да работи под притисок;
 • Работа со дадени рокови;
 • Следење на интерните правила и процедури;
 • Самоиницијативност и самокритичност;

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »