Агроном

За компанијата: „Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со... повеќе за компанијата »

АГРОНОМ

 

 Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови: 

 • Факултет за земјоделство
 • Пожелно е 5 години работно искуство.
 • Одлични компјутерски вештини во MS Office.
 • Искуство за управување/супервизија на тим.

 

Одговорности и работни задачи:

 • Работи заедно со главниот одгледувач во оддел култивација на висококвалитетни растенија и осигурува дека се следат пропишаните процедури.
 • Корективно препорачува, изведува и координирање активности како што се отстранување, изолација, или уништување на растение.
 • Координирање навреме и ефективно со контролни мерки за штетници и болести, како што се бара.
 • Одговорност за закажување циклуси на земјоделски култури, одржување на растенијата, клонирање, приклучување, берба и жетва.
 • Промовирање и одржување на барањата за ГМП во сите области на култивирање.

 

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини, способности и лични особини:

 • Одлични организациски вештини и можност за постигнување на целите.
 • Одлична комуникација и решавање на проблеми.
 • Одлично управување со времето, лидерство, донесување одлуки и лични вештини.

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »