Личен асистент на Главен Извршен Директор

За компанијата: „Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со... повеќе за компанијата »

Личен асистент на Главен Извршен Директор

 

Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови:

• Минимум диплома за бизнис администрација или слично

• Минимум 1 година искуство како личен асистент или слично

• Одлични вербални и писмени комуникациски вештини

• Познавање на MS Office

• Познавање на Англискиот јазик

 

Одговорности и работни задачи:

• Соработка со Извршниот Директор.

• Подготовка на редовни извештаи по барање на Извршниот Директор - дневни, неделни и месечни извештаи.

• Врши писмена и усна, внатрешна и надворешна комуникација со деловни партнери, вработени и странки.

• Организација на службени патувања, превоз и сместување.

• Управува со распоредот и роковите.

• Организира и закажува состаноци.

• Планира состаноци и води сметка за деталните записници.

• Одговарање и насочување на телефонски повици.

• Справување со барања и административни прашања од менаџментот.

• Одржување на канцелариска опрема и материјали.

• Обезбедува непречен и соодветен проток на информации во рамките на Компанијата за да се олеснат другите деловни операции.

• Се грижи сите канцелариски работни текови  да се извршуваат навремено и точно.

• Интеракција и соработка со сите членови на организацијата.

 

Квалификации:

• Одлични вештини за управување со времето.

• Внимание на детали и вештини за решавање проблеми.

• Способност за работа под притисок.

• Силни организациски вештини.

 

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »