Машински инженер

За компанијата: „Синцеритас“ АД Скопје е фармацевтска компанија чиј фокус на работење е култивирањето и производството на канабис за медицинска намена. Работните практики и политики во нашата компанија се усогласени со... повеќе за компанијата »

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

 Задолжително е пријавените кандидати да ги исполнуваат следните услови: 

 • Диплома за завршено високо образование од областа на електротехника/ машинско инженерство.
 • Најмалку 5 години релевантно искуство.
 • Одлични компјутерски вештини.
 • Одлично владеење на пишан и говорен англиски јазик.
 • Возачка дозвола Б – категорија.

 

Одговорности и работни задачи:

 • Надзор, контролна квалификација и одржување на работата на спроведените системи за технички операции, како што се: HVAC, системот за автоматизација, за прочистена вода, компримиран воздух и системот за гасови.
 • Организација, контрола и целокупно управување со работата на тимот за технички операции.
 • Одговорен за калибрaција и водење евиденција за калибрација.
 • Симулирање и тестирање на процесите или опремата
 • Програмирање на нови, автоматизирани компоненти во процесот на производство.
 • Креирање на СОП, развој и одржување на јасна и точна документација за опремата и процесите за техничко работење.

 

Од кандидатите за бараната позиција се очекува да ги поседуваат следните вештини, способности и лични особини:

 • Комуникациски вештини.
 • Решавање проблеми и креативно размислување.
 • Оргнизациски вештини – мапирање проекти, давање приоритет во зависност од обемот на работа и чување точна документација.
 • Флексибилност и прилагодливост.

Дополнителни информации:

     Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови, своите биографии можат да ги испратат на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »