ПЗУ Општа Болница Еуроиталиа Скопје: стоматолошка сестра/техничар

стоматолошка сестра/техничар

Италијанска приватна здравствена установа на примарно ниво на здравствена заштита Поликлиника Еуроиталиа Прима во чиј состав е амбулантата по општа стоматологија, има потреба од проширување на својот тим на позиција: стоматолошка сестра/техничар.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно медицинско образование;
 • Положен стручен испит за медицинска сестра/забен техничар;
 • Пожелно е познавање на „My Mouth“ програмата;
 • Познавање на работа со компјутери;

Личен профил:

 • Одговорност, лојалност и огранизираност;
 • Способност за брзо учење;
 • Љубезност, учтивост и хуманост;
 • Способност за тимска/индивидуална работа.

Што нудиме?

 • Стабилна работа;
 • Полно работно време од 40 часа неделно;
 • Одлични услови за работа;

Сите апликации ќе бидат разгледувани со максимална доверливост.

Доколку сметате дека ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, Ве молиме да ја доставите Вашата кратка биографија (CV) на македонски јазик со назнака: за работна позиција стоматолошка сестра/техничар на следната е-маил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена: 

 • Апликацииите без фотографија нема да бидат земени предвид;
 • Огласот е активен 15 работни дена од датумот на неговото објавување.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »