Сениор Медиа Планер

 • Објавен пред една недела
 • PlusMedia
 • Активен до 06.07.2022
 • Позиција: Маркетинг
 • Локација: Скопје

Плус Медиа е регионална медиа адвертајзинг агенција која од 2010 година работи за интернационални клиенти на Македонскиот и на пазарите во Адриатик регионот.

Обезбедува целосен спектар на медиа услуги почнувајќи од медиа стратегија, планирање на медиумски кампањи и закуп, спонзорства, итн.

Плус Медиа е афилијација на Mindshare – Глобална мрежа со повеќе од 10,000 вработени во 86 мрежи.

Сениор Медиа планер  во соработка со Акаунт Менаџерот е оговорен за усогласување на стратегијата за рекламирање со брифот од клиентот, самостојно изработува извештаи и медиа планови, ја следи реализацијата на камапњите, врши корекции во согласност целите на кампањата и е во директна комуникација со медиуми и клиенти

Профил на идеалниот кадидат/ кандидатка

 • Работно искуство во медиска агенција
 • Познавање и користење на софтеверот Arianna
 • Познавање на медискиот порстор
 • Напредно познавање на Англиски јазик е неопходно, познавање на Српски или Хрватски јазик е пожелно
 • Напредно користење на Excel и PowerPoint
 • Аналитичко и логичко размислување
 • Добар математичар (елементарна математика и проценти)
 • Тимски играч кој подеднакво добро функционира и самостојно
 • Извршување на обврските одговорно, прецизно и во рок
 • Способност за прецизна и професионална комуникација комуникација клиенти

Нудиме

 • Работа во интернационална средина
 • Работа на повеќе пазари во регионот
 • Можност за напредување
 • Компетитвна плата
 • Релаксирна работна средина

 

Доколку мислиш дека можеш да напредуваш повеќе од твојата сегашна работна позиција, и сакаш да работиш во интернационална средина за да станеш регионален медиумски експерт, пријави се на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »