Магационер

Шеќер Ауто Партс од Скопје, Кисела Вода која врши продажба и дистрибуција на автомобилски резервни делови повеќе од 20 год, поради зголемена работа има потреба од 2 лица за работа во магацин.

  • Кандитадите е потребно да поседуваат возачка Б категорија
  • Основно познавање од автомобилски делови.

Нудиме одлични услови за работа навремена солидна плата со можност за унапредување. Празници и недели се неработни и секоја втора сабота неработна. Се работи прва смена од 8h до 16h , Втора смена од 10h до 18h Вашите апликации може да ги испратите на следниов е-мaил: [најави се за да го видиш е-маилот] или јавете се на следниов телефон 078 244 432.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »