За работа во аптека трета смена

  • Објавен пред 10 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 14.03.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека за Кочани

Се бара:

 

Фармацевтски техничар или дипломиран фармацевт за работа трета смена.

 

CV на маил: eurofarm@eurofarm.com.mk

КЛИКНИ