Персонал за во училишна кујна

  • Објавен пред 5 дена
  • Ванила Фуд
  • Активен до 08.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ванила Фуд увоз - извоз  Скопје оператор во областа на подготовка и сервирање на храна за деца, распишува оглас за вработување на:

ГОТВАЧ:

Кандидатите треба покрај општите услови за вработување предвидени со законот за работни односи, да ги исполнуваат и следните критериуми:

1. Да имаат  работно искуство како готвачи

2. Угостителско образование се смета за предност

Се работи само прва смена од понеделник до петок,  заинтересираните кандидати да се јават на телефонскиот број :  078255948.

Квалификации:

Вредни, креативни и педантни личности способност за тимска работа.