Помошник Готвач

  • Објавен пред 9 месеци
  • Барбакан
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Нудиме работно место Помошник Готвач за одговорна личност со тимски дух одлични услови за работа и плата плус бонуси.

КЛИКНИ