Референт за продажба

За компанијата: Потребни Квалификации: Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми: - познавање на Англиски Јазик, MS... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Хенди Телеком:

Референт за продажба - Референт за продажба

Хенди Телеком,партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail officeskopje@handy.mk со назнака -За референт за продажба за во Скопје.

Работа на смени

Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:

  • Познавање на Англиски Јазик, MS Office
  • Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти
  • Способност за управување со понуди,склучување на постпејд договори,наплата на фактури и други документи
  • Познавање од областа на мобилната технологијa

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »