Дипломиран фармацевт и Фармацевтски техничар

 • Објавен пред 2 недели
 • ПЗУ АПТЕКИ АЛПИ ФАРМ
 • Активен до 25.11.2020
 • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
 • Локација: Скопје

ПЗУ АПТЕКИ АЛПИ ФАРМ СКОПЈЕ

 

 

За проширување на својот Тим, вработуваме

 

ДИПЛОМИРАН ФАРМАЦЕВТ и ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР за работа во Аптека во Скопје

 

Потребни квалификации:

 

 • ВСП-Дипломиран фармацевт

 • ССП-Фармацевтски техничар

 • Положен стручен испит и Лиценца за работа

 • Претходно работно искуство во аптека ќе се смета за предност

 

Покрај потребните квалификации, како професионалци кои посветено се грижат за здравјето на своите пациенти, во потрага сме по кадар кој развива и негува

 • Љубезен и срдечен однос со пациентите,

 • Стручност и желба за личен и професионален развој,

 • Самоиницијативност

 • Колегијалност и тимски дух.

   

Професионалниот и стручен ангажман соодветно го наградуваме.

 

Сите заинтересирани кандидати може да го приложат своето CV на

vrabotuvanje@alpifarm.mk

 

Само кандидатите што ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ