Асистент за продажба

 • Објавен пред 11 месеци
 • GRUENHEIM MACEDONIA
 • Активен до 01.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Интернационална компанија Hyla има потреба од амбициозни и одговорни луѓе, кои со работа, труд и ентузијазам сакаат да постигнат највисоко ниво во организацијата.

Hyla тоа ви го нуди со обука, кариера и систем кој функционира во преку 70 земји во светот, како и во Македонија, да бидете дел од успешниот тим.
 

Ние ви нудиме:

 • Бесплатна обука и тренинг,
 • Динамична работа и позитивно опкружување,
 • Бонуси и напредување за успешните.

 

Потребни услови:

 • Сопствен автомобил,
 • Добра комуникација и работа со луѓе,
 • Огромна желба за работна шанса во која ќе се докажете,
 • Позитивни, полни со ентузијазам и високо ниво на амбиција.

 

Број на отворени работни позиции:  5

 

Заинтерсираните кандидати своето CV нека го испратат на сlедната е-маил адреса: hylamakaas@gmail.com 

КЛИКНИ