Игротека има потреба од работник во делот за послужување

  • Објавен пред 5 месеци
  • Disco Jungle
  • Активен до 29.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Disco Jungle:

РАБОТА ВО ИГРОТЕКА - Работа во игротека

Игротека DISCO JUNGLE (ТЦ Беверли Хилс) има потреба од работник во делот за послужување на гостите.

Пожелно е претходно работно искуство како конобар/ка - келнер/ка.

КЛИКНИ