Дистрибутер

Плата 30.000 ден.

Супер Јајце ДООЕЛ Кавадарци, е фирма која пакува и дистибуира јајца.

Нашиот тим има потреба од извршител на следната работна позиција:

Дистрибутер од Скопје (плата: 30.000 денари)

Кандидатот ке биде одговорен за:

  • точно и навремено доставување на робата
  • грижа за документите кои се поврзани со дистрибуцијата

Предности за наведената позиција:

  • средно образование
  • возачка дозвола\ предност со Ц категорија
  • работно искуство во дистрибуција
  • лица што поседуваат особина на точност, коректност, посветеност

Заинтересираните може да пишуваат на мејл  [најави се за да го видиш е-маилот] или на тел.бр. 070/242-442

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »