Mjeshtër i ndriçimit

  • Објавен пред 11 месеци
  • ВФВ КОНСАЛТИНГ
  • Активен до 20.07.2017
  • Позиција: Видео/продукција
  • Локација: Скопје

KONKURS

 

Mediat on-line medial.mk dhe post.mk shpallin konkurs për vendet e punës:

 

  • Mjeshtër i ndriçimit

 

 

Kushtet:

 

Për pozitën Mjeshtër i ndriçimit, pos njohurive profesionale, nevojitet edhe përvojë paraprake pune.

 

 

Obligimet dhe përgjegjësitë:

 

Operimi me ndriçimin dhe efektet para dhe gjatë incizimit të emisioneve brenda studios dhe jashtë saj, përgatitja e pajisjeve në regji, si dhe operimet e ngjashme teknike.

 

Ofrojmë kushte të barabarta në punësim, me çfarë i inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit.

 

CV-në Tuaj na dërgoni në këtë e-mail: jobs@post.mk

КЛИКНИ