Повик за селекција на 3 млади професионалци од ЦЕИ

  • Објавен пред 2 недели
  • ПРОМО
  • Активен до 06.12.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Краен рок: 10 Јануари 2020

Отворен за: граѓаните на некоја од членките на ЦЕИ со 2-3 години соодветно искуство

Повеќе на официјалнито сајт.

КЛИКНИ