ТИМ ШПЕД ЈВТ: Агент за транспорт

  • Објавен пред 9 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 21.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Се бара Агент за транспорт, за менаџирање на сопствени возила. Претходно работно искуство ќе се земе за претност. Сите заинтересирани нека аплицираат на timspedjvt.smetkovodstvo@gmail.com

Телефон: 072279901

Краен рок за аплицирање: 31/03/2017

 

 

КЛИКНИ