работа во аптека - штип

  • Објавен пред 2 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 28.11.2017
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Штип

Еурофарм, има потреба од:

 

Дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар,

 

со искуство за работа во аптека во Штип.

 

Вашите CV-а испратете ги на е-маил: eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака во subject за „Работа во аптека“.

КЛИКНИ