Оператор во контакт центар

  • Објавен пред 2 недели
  • ГЛОБАЛАР ДООЕЛ
  • Активен до 12.04.2024
  • Позиција: Телефонски оператор/Поддршка
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/3089499
  • Веб: globalar.mk

Фирма Глобалар ДООЕЛ Скопје од областа на телемаркетинг бизнисот, за потребите на својот контакт центар има потреба од вработени за следната работна позиција:

Оператор во контакт центар за влезни и излезни повици на македонски јазик

Кандидатите треба да ги поседуваат следните вештини:

  • Комуникативни
  • Исполнителни
  • Желба и способност за заработка дополнително од фиксниот дел 

Заинтересираните кандидати своето CV да го достават на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »