Кувари - Готвачи

  • Објавен пред 8 месеци
  • Кофи Фектори Сквер
  • Активен до 25.05.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Фирмата Coffee Factory поради отварање на нов локал во Скопје има потреба од Кувари - Готвачи со работно искуство.

Сите заинтересирани кандидати своето CV да го достават на следнава e-mail адреса:

nadica.delovska@gmail.com 

КЛИКНИ