Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар

За компанијата: Ние сме модерна, иновативна, општествено-одговорна компанија која секојдневно се надградува и усовршува како сигурен, проверен и потврден партнер во трговијата на големо со фармацевтски производи во Република... повеќе за компанијата »

Фармацевтската компанија ЕУРОФАРМ е основана во средината на 2000-та година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРОФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еурофарм е компанија во чии склоп влегуваат 121 аптеки ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија. Бројот на вработени исто така е во постојан пораст. Во нашата компанија моментално се вработени 550 лица од најразличен профил (215 од нив се дипломирани фармацевти а останатите се фармацевтски техничари и друг технички персонал).
Активно сме вклучени и во подршка на научните и културните настани во Р.Македонија преку подршка на социо-хуманитарни акции и институции.
Во моментов имаме потреба од проширување на својот тим, на позиција

Дипломиран фармацевт или Фармацевтски техничар за Скопје за Гази баба, Аеродорм, Центар, Капиштец.

Потребни квалификации:

  • ВСС / ССС фармацевтски факултет или средно фармација
  • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

  • Развиени комуникациски особини
  • Стручност и елоквентност
  • Одговорност
  • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
  • Професионален и љубезен однос
  • Позитивен став
  • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]со назнака за работа во аптека , нагласено за која општина : Гази баба, Драчево , Аеродорм, Центар, Капиштец.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »