Општ работник

  • Објавен пред 2 недели
  • Доган Дизајн
  • Активен до 07.02.2023
  • Позиција: Општ работник
  • Локација: Скопје
  • Facebook: dogandizajn

ОПШТ РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО 

Главни обврски на работното место:

  • Извршување на сите тековните работи поврзани со производство на мебел по мерка

Потребни квалификации:

  • Подготвеност за работа во тим
  • Желба за работа, постојано учење, лично и професионално надоградување
  • Возачка дозвола Б категорија


Почетна плата: 24 000 денари 

Сите заинтересирани апликанти може да не побараат на телефонскиот број 07647550

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »