Монтажери на вентилирана фасада

  • Објавен пред една недела
  • Вејмаст инженеринг
  • Активен до 05.08.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Вејмаст инженеринг:

Градежен инженер/архитект - Градежен техничар

Се бараат монтажери на вентилирани фасадни системи, стакло, алуминиум со и без работно искуство

Контакт на [email protected]