ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО МАРКЕТ

МАРКЕТ Т има потреба од

ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА

- ПРОДАВАЧИ


Работни задачи:

  • прием и редење на производите согласно со правилата и процедурите во компанијата;
  • грижа за опремата за работа;
  • брза и коректна услуга на потрошувачите.

Потребни квалификации:

  • минимум ССС;
  • со или без работно искуство;
  • подготвеност за работа во тим;
  • желба за работа во динамична средина;
  • желба за работа во смени.

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на tebagrupdooel@gmail.com

КЛИКНИ