Менаџер

  • Објавен на 8.2019
  • ITLogistics
  • Активен до 29.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Paragon стажирање е дел од Paragon Europe, која е основана во Малта во 2004 година и брзо прераснува во група комплементарни компании што покрај практиканти, опфаќа и проекти за истражување и развој, вработување, дигитални услуги и обука на англиски јазик.
Одговорности:
• Менаџирање на односите со клучните агенти партнери;
• Ефикасно управување со пошироката мрежа на агенти;
• Искуство со услуги и испорака и профитабилност во целиот регион на одговорност;
• Обезбедување на одлична услуга за клиенти што е примарна цел за сите информации кои ги содржи програмата;
• Дневно поврзување со нашиот кол центар, одговорните за проектот и тимовите кои работат
• Повремено патување и обука кол центар и key account ;
• Присуство на меѓународни настани, како што се бара, и подготовка на настани;
• Придонесување на нови идеи, за процесот на продажба и канали за развој на деловна активност.;
• Активно работење со маркетинг тимот на опсег на мрежни и офлајн канали.

Почетна плата 30.000 денари.
Доколку сметате дека треба да станете дел од нашиот тим, испратете го Вашето CV на: hr@itlogistics.com.mk.

КЛИКНИ