Комерцијалист за регион Источна Македонија

 • Објавен пред 3 недели
 • ЕССЕ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 15.06.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Штип

(преземи го огласот во Word)

Позиција:

Комерцијалист за регион Источна Македонија

Наши барања:

 • Познавање на Office,
 • Комуникативност и преговарачки вештини
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим
 • мин.3 год.раб.искуство комерцијално работење-продажба на терен
 • возачка дозвола Б категорија (мин.2 год)

Ве молиме испратете пропратно писмо и биографија на македонски јазик на info@esse.mk