шанкер\ка и келнер\ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • ОПУС - ИЗЗИ ДОО
  • Активен до 25.02.2020
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во Тц Зебра-Капиштец има потреба од шанкер/ка и келнерка/ка  . Придружете се во тимот на ИЗЗИ.

Бр.за контакт: 078 383300

КЛИКНИ