архитект проектант

  • Објавен пред 10 месеци
  • КВАДАР
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

КВАДАР ДОО Скопје, со локација во општина Карпош е проектантско биро со дејност архитектонско проектирање и урбанистичко планирање и има потреба од архитект, со  работно искуство од најмалку 3 години во струката односно изработка на проектна документација.

Заинтересирани кандидати може да изразат интерес и да го испратат своето CV на следната e-mail адреса: kvadar@ymail.com

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ