Персонал во казино

  • Објавен пред 10 месеци
  • Casino Star
  • Активен до 15.09.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Casino Star:

Personal za vo Casino

Казино ''СТАР" - Бутел 1 има потреба од едно машко и едно женско лице за работа.

КЛИКНИ