Ред Шпед: Шпедитер

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 04.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ОПИС

РЕДШПЕД ДООЕЛ од Скопје има потреба од царински декларант (шпедитер) за Г.П. Табановце.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Лиценца за царински декларант
  • Способност сам да ги извршува зададените задачи
  • Познавање на англиски јазик ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија ќе се смета за предност

Е-ПОШТА: contact@redsped.com.mk

КЛИКНИ