Повеќе работни позиции

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 21.11.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Американска компанија, вработува во Скопје.

Поради отворање на нови претставништва во Скопје и регионот, имаме потреба од 7 кандидати, кои се: 

 

  • Комуникативни,
  • Амбициозни,
  • Со желба за напредување.

 

За апликантите е обезбедена комплетна обука, за пополнување на различни позиции според стандардите на компанијата во Скопје.

Стартен приход + дополнителна работа (30.000 ден + ...)

Потребни услови: Возило за работа.

Контакт телефон: 071/215-208 (од 10 до 15 ч.)

Контакт меил: sk.infomax2017@gmail.com

Задолжително интервју.

 

КЛИКНИ