Општ работник

  • Објавен пред 8 месеци
  • БИСПАГ ПАСТОР
  • Активен до 16.05.2018
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Заради зголемен обем на работа Биспаг Противпожарна Техника,водечка компанија во областа на противпожарна заштита има потреба од

- Oпшти работници со завршена техничка насока (3 извршители)

-Нудиме атрактивни месечни примања и пријатна работна средина

 

КЛИКНИ